- iDeal (via MultiSafePay of pay.nl):
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. 

Bestellingen die met iDeal betaald zijn worden binnen 24 uur verzonden.

- Vooruitbetaling d.m.v. een bankoverschrijving:
U kunt het totale bedrag overmaken op onze rekeningnummer. Let wel op dat u uw bestelnummer vermeldt in uw betaling.

rekeningnummer': 471718270 t.n.v. Microtas in Amsterdam

Verder kunt u ook betalen met Paypal, credit card, Mister Cash, giropay etc.

Voor betalingen uit het buitenland kunt u deze gegevens gebruiken:

IBAN: NL26ABNA0471718270
BIC: ABNANL2A 

t.n.v. Microtas in Amsterdam

 

Afterpay


AfterPay voert voor Led-deal.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 125,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €250,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.’

Copyright © 2019 Led-deal.nl. Alle rechten voorbehouden