Letsleds


Omschrijving:

Smart LED RGBW spot Calisto GU10 4Watt rond IP65 dimbaarSmart LED RGBW spot Calisto GU10 4Watt rond IP65 dimbaar is een prachtige spot gemaakt van een degelijk metaal. Het is voorzien van een mooie nikkel kleur wat een luxe uitstraling heeft. Het glas is volledig bemist wat wederom een prachtig effect geeft.

Voordelen van deze spotIP65 volledig waterdicht (o.a. geschikt voor binnen, buiten, douche en veranda)Meer dan 16 miljoen lichtkleurenWarm wit of helder daglicht kleurInbraakpreventie vanwege instelbare tijdsroutinesGeen dure dimmer nodigBediening via een afstandbediening of appSpraakbesturing is mogelijk via Google Home of Amazon Alexa (i.c.m een Wifi kit van MiBoxer)Eigenschappen van Mi-LightKoppel aan elke zone zoveel lampen als je wilt. De zones kun je apart bedienen, maar ook allemaal tegelijk (4-zones mogelijk). De spot heeft een traploze overgang van RGBW naar warm wit of koel wit. De spots maken gebruik van de app MiBoxer.Deze spot kan, volgens de wetgeving, gebruikt worden in de badkamer of onder een afdak/veranda. Natuurlijk kun je ze ook gewoon in de woonkamer of keuken monteren.Instellen van uw slimme verlichtingWe hebben een flinke collectie slimme verlichting. We hebben daarom een handige gids - handleiding gemaakt waarmee het instellen van je apparaten een makkie wordt. Download de gids hieronder.
Afstandsbediening instellen
    Monteer de lamp in de fittingSchakel nu het stroom in en druk binnen 5 seconden 3 keer op de zone waar je de lamp aan wilt toekennenDe lamp gaat nu 5 keer knipperen
Wanneer de lamp 5 keer heeft geknipperd dan weet je dat de koppeling succesvol is en dat de lamp is toegekend aan de juiste zone. Herhaal dit voor elke lamp die je wilt koppelen.Lamp uit een zone halen of resetten
    Zet de lampen uitZet de lampen nu aan en blijf kort achter elkaar op de zone drukken die gereset moet wordenDe lamp neemt het op een gegeven over (begint 6 keer te knipperen)
Wanneer de lamp 6 keer heeft geknipperd weet je dat de reset succesvol is. Nu kun je de lamp opnieuw koppelen.

Combineren met Smart LED strip:

Deze Smart LED spot is perfect te combineren met een Smart LED strip. Namelijk met een LED strip met exact dezelfde functies als deze inbouwspot, namelijk van RGB (alle kleuren) plus warm wit plus koel wit licht. Bekijk de LED strip.Kom de producten bekijken bij Letsleds, maar ook afhalen is mogelijk in overleg.

    Merk:
  • letsleds.nlWebwinkel: Letsleds
 
Prijs: € 24.00
 

©2023 De beste deals - Vergelijk op - Led-Deal.nl | Privacy statement