De voordelen van ledverlichting

 

De voordelen van ledverlichting

 

Ledverlichting is tegenwoordig populair omdat ze energiebesparend zijn en sfeer brengen in je huis. Een ledverlichting heeft een aantal voordelen wanneer je die in huis haalt.

 

Je hebt minder energiekosten door een ledverlichting

 

Een ledverlichting gebruikt minder stroom waardoor je flink kunt besparen op de energiekosten. Een ledlamp gebruikt ongeveer 90 procent minder energie dan een gewone lamp zoals de gloeilamp. Als je alle lampen in je huis zou vervangen met een ledlamp kun je flink besparen op de energiekosten.

 

De ledverlichting is goed voor het milieu

 

Een ledlamp gebruik je langer waardoor je deze niet vaak weg hoeft te gooien. Dat is beter voor het milieu. Een ledlamp is gemaakt van minder schadelijk materiaal. Als je milieubewust wilt leven dan is een ledlamp een groot voordeel en moet je hem zeker in je huis hebben.

 

Je huis verlichten met sfeervolle kleuren

 

Een groot voordeel is dat je met ledverlichting in kleuren je huis sfeervol krijgt. Je kunt dan led strippen krijgen die je in een kast of in de badkamer kunt plaatsen. Je krijgt met de led strippen een extra sfeer boven op de wit tinten ledverlichting. De lichtkleuren voelen warm aan en geven sfeer in de ruimtes.

 

De levensduur van een ledlamp is langer dan van een gloeilamp

 

Een ledlamp heeft een langer levensduur. Als je een ledlamp hebt dan ben je ook nog milieubewust bezig. Omdat je de lamp langer hebt wordt er niet veel weggegooid. Een ledlamp kan tussen 15.000 en 50.000 branduren meegaan. Dat ligt aan het soort ledlamp dat je hebt.

 

Ledlampen worden niet heet

 

Iedereen weet als die een gloeilamp heeft en je er per ongeluk aankomt dat die erg heet zijn. Je kunt je er zeker aan branden. Een ledlamp zal alleen handwarm aanvoelen.

 

©2024 De beste deals - Vergelijk op - Led-Deal.nl | Privacy statement