Waarom kies je voor ledverlichting

 

Waarom kies je voor ledverlichting?

 

Ledverlichting is niet alleen mooi maar ook kostenbesparend. Een ledverlichting is energiebesparend. Echter heeft ledverlichting nog andere voordelen.

 

De lange levensduur van een Ledlamp

 

Tegenover een gloeilamp of halogeenlamp zal een ledlamp het langer volhouden. Een ledlamp zal gemiddeld 50.000 uur volhouden terwijl andere lampen gemiddeld het 2.000 uur volhouden. Een ledlamp zal het 25 keer langer volhouden als de standaard lampen. De aankoop van een ledlamp is wel duurder maar je zult er langer van kunnen genieten.

 

De ledverlichting is energiezuinig

 

Een ledverlichting is energiebesparend. Je hebt de ledverlichting niet alleen langer maar de lamp is ook 90% energiezuiniger als elke gewone lamp. Het is zeker een reden om te kiezen voor een ledverlichting.

 

Ledverlichting is veilig

 

Als je kiest voor ledverlichting dan kies je ook voor veiligheid. Dat komt omdat de lamp alleen handwarm wordt. Je zult je niet branden aan de lamp als je deze zou aanraken. Gloeilampen worden echt heet waardoor je er je aan kunt branden.

 

De ledverlichting kan tegen een stootje

 

Heb je een gloeilamp dan kan deze snel kapot gaan wanneer je ertegen aanstoot. Het gloeidraadje kan kapot springen. Een ledverlichting heeft geen gloeidraadje dus zal minder snel kapotgaan. Als je per ongeluk tegen een ledlamp aan komt dan ben gerust want de ledverlichting kan tegen een stootje.

 

De ledverlichting heeft geen opwarm tijd

 

Als je een spaarlamp hebt of een tl-lamp duurt het even voordat het genoeg licht geeft. Een ledverlichting heeft dat niet. De ledverlichtingen in je huis branden meteen als je deze aan hebt. Je hebt meteen voldoende licht. Zodra je licht in de ruimte wilt hebben en zicht dan hoef je niet meer te wachten.

 

©2024 De beste deals - Vergelijk op - Led-Deal.nl | Privacy statement