Platte 3-step Inbouwspot | Ijan

- € -29,95
Platte 3-step Inbouwspot | Ijan

Omschrijving:

Platte 3-step Inbouwspot | IjanZoekt u een inbouwspot met een lage inbouwdiepte, maar met een verwisselbare lichtbron? Dan heeft u gevonden wat u zoekt.Deze LED inbouwspot bestaat uit een los armatuur en een verwisselbare Coin LED module waardoor u maar een inbouwdiepte nodig heeft van 65mm.
Tevens werkt deze LED inbouwspot rechtstreeks op 230V dus geen gedoe met trafo's.

Wat deze versie uniek maakt is dat U bepaalt uit 3 lichtinstellingen welke sfeer u op dat moment wenst. Te bedienen zonder dimmer, u kunt de lichtsterkte simpel wijzigen met een standaard schakelaar. U hoeft hiervoor dus geen dimmer of speciale schakelaar aan te schaffen!

Het grootste voordeel van deze inbouwspot is dat, mocht de lichtbron ooit aan het einde van zijn levensduur komen, dan kunt u de individuele lichtbron vervangen zonder problemen.
Het armatuur hoeft dan niet vervangen te worden, net als u gewend was van halogeen inbouwspots of de standaard GU10 LED inbouwspot. Iedere spot bestaat uit twee artikelen, te weten; een Coin LED module van Paulmann en een armatuur van RTM Lighting.

Inbouwspot wordt compleet geleverdExtra Warm Wit en 3-step-dimmingExtreem lage inbouwdiepteWerkt rechtstreeks op 230VoltModerne industriele lookDe lichtbron is vervangbaarBij heel veel lage inbouwspots op de markt zal bij een defect de gehele spot moeten vervangen (en mogelijk alle spots wanneer je alles hetzelfde wenst te houden). Deze 3 step-dimming Coin LED heeft de zeer gangbare lichtkleur van 2700Kelvin (Extra Warm Wit) en met een gewone wandschakelaar in te stellen op 3 verschillende lichtstanden en heeft een spreidingshoek van 100graden.Qua lichtopbrengst vervangt deze inbouwspot een 40Watt halogeenspot en verbruikt 6Watt in de hoogste stand en 1,5Watt in de laagste stand. Dit is een besparing van meer dan 90%. Tevens is dit ronde en witte armatuur verdiept .U heeft voor het plaatsen van deze spot 65mm inbouwdiepte nodig, dit is inclusief de dikte van uw plafondafwerking. Heeft u een gipsplaat van 10mm, dan dient u dus 55mm vrije ruimte te hebben in uw verlaagde plafond. LET OP: indien er isolatie boven de spot wordt geplaatst (bijv steenwol) dan dient de vrije ruimte minimaal 85mm te zijn.

    Merk:
  • RTM Lighting

  • EAN Code:
  • 8720847130013Webwinkel: PretMetLed
 
Prijs: € 29.95
 

©2023 De beste deals - Vergelijk op - Led-Deal.nl | Privacy statement