Warmglow inbouwspot Tor -Rond Chrome -Philips Warm Glow -Dimbaar -3.7W -Philips LED

- € -15,45
Warmglow inbouwspot Tor -Rond Chrome -Philips Warm Glow -Dimbaar -3.7W -Philips LED

Omschrijving:

'Tor' - 3.7W Philips Dimtone GU10 inbouwspot Rond | ZilverDeze Philips Dimtone inbouwspot wordt geleverd met een zilveren armatuur. Dit armatuur kenmerkt zich door zijn strakke ronde lijnen. Daarnaast is deze spot dimbaar en kantelbaar.

Met de Dimtone van Philips, ook wel Philips Warmglow genoemd , dimt u niet alleen de lichtopbrengst zoals met een standaard Led spot, maar ook de lichtkleur. Op volle kracht geeft de Philips Dimtone de lichtopbrengst van een 35 watt . halogeenspot en de lichtkleur 2700K (extra warm wit). U kunt deze lamp net als een standaard led spot terug dimmen, maar hiermee verandert ook de lichtkleur naar een warmere tint, te weten 2200K (super warm wit).

U heeft voor het plaatsen van deze spot 70mm inbouwdiepte nodig, dit is inclusief de dikte van uw plafondafwerking. Heeft u een gipsplaat van 10mm, dan dient u dus 60mm vrije ruimte te hebben in uw verlaagde plafond. LET OP: indien er isolatie boven de spot wordt geplaatst (bijv steenwol) dan dient de vrije ruimte 90mm te zijn.

Iedere inbouwspot bestaat uit drie artikelen, te weten; een GU10 Dimtone spot (Philips), een armatuur van V-Tac en een GU10 fitting.Inbouwspot wordt compleet geleverdDimbaar, dimt de lichtkleur en lichtopbrengstProfessionele bouwkwaliteit voor een lange levensduurAluminium behuizingModerne industriele lookDe Philips GU10 lichtbron is vervangbaarDeze Philips Dimtone Led spot is een 3.7W versie, welke qua lichtopbrengst gelijk is aan een 35W halogeenspot. De gemiddelde levensduur is 25.000 uur. Mocht er onverhoopt een defect ontstaan dan kan de GU10 spot gemakkelijk vervangen worden, zoals u gewend bent van halogeenspots.

    Merk:
  • V-Tac

  • EAN Code:
  • 8720053431775Webwinkel: PretMetLed
 
Prijs: € 15.45
 

©2023 De beste deals - Vergelijk op - Led-Deal.nl | Privacy statement